Devynioliktasis MJR svetelių lauks pasiruošęs, su ypatingu gėrimu! Nuo 2012 metų tai jau aštuntasis Juodaragio ir meistriškos kūrybinės Dundulio aludarystės epizodas. Šįkart keturi virimai Panevėžio bravorėlyje, kur iki vasaros pabaigtuvių subręs 4 tonos proginio kadaginio elio.


Juodaragio receptūrą kuriantis Simonas Gutautas šiam alui žada tamsiai rausvą spalvą, 30-ies IBU kartumą ir dar išraiškingesnį kadagio aromatą, kuriam žolinės galios pridės sotvaras. Šis augalas nuo seno naudotas gėrimams, Lietuvoje auga tik pajūryje ir yra įrašytas į Raudonąją knygą, todėl Juodaragio alui sotvaras atsiųsdintas iš Škotijos. 
 


Jau po pusantro mėnesio ragausime. Bus gardumo! Už barzdas ir kasas! 

 

MJR XIX Bičiuliai